DECO - HEINEKEN - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..."άλλη γεύση"


DECO, Γιώργος Λιάγκας
Παρέα με τον Deco & την Heineken, η ποδοσφαιρική βραδιά είχε άλλη γεύση!

Ο Deco, διεθνής πρώην άσος της Πόρτο, της Μπαρτσελόνα και της Τσέλσι βρέθηκε στην Αθήνα, ως καλεσμένος της Heineken, ενόψει της καμπάνιας #ChampionTheMatch, σχολιάζοντας live στο διαδίκτυο την ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο λογαριασμός της Heineken στο twitter (@Heineken) τόσο από τα σχόλια του Deco, όσο και από  τις ερωτήσεις των φιλάθλων, βρέθηκε στο επίκεντρο των διαδικτυακών συζητήσεων.
Ο μεγάλος προσκεκλημένος της Heineken και του #ChampionTheMatch μαζί με το γνωστό παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα (@GiwrgosLiagas) παρακολούθησαν τον αγώνα για τη φάση των 16 του UEFA Champions League, απολαμβάνοντας παγωμένες Heineken σε όλες τις συγκλονιστικές στιγμές του παιχνιδιού, που τελικά έληξε με νίκη της Μπαρτσελόνα μέσα στο Emirates και σκορ 0-2.
Στο πλαίσιο της διαμονής του στη χώρα μας, ο Ντέκο πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό σποτ για την Heineken, διαδίδοντας το μήνυμα «η διασκέδαση συνεχίζεται και μετά το 2Ο ημίχρονο» και αναδεικνύοντας τα συστατικά που χρειάζονται οι φίλοι για να απολαύσουν τη βραδιά του αγώνα.
Η Heineken, επίσημος χορηγός του  UEFA Champions League,θα συνεχίσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης να προσφέρει μεγάλες εκπλήξεις και μοναδικές εμπειρίες στους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους. 

DECO - Γιώργος Λιάγκας
#ChampionTheMatch φυσικά πάντα παρέα με την αγαπημένη μας μπίρα

Deco brings the final ingredients to Champion the Match in Athens.
Νεότερη Παλαιότερη