Διάκριση της Μινέρβα από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi


Δύο σημαντικές διακρίσεις έλαβε η εταιρεία Μινέρβα στο πλαίσιο του διαγωνισμού του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) 2017.


Συγκεκριμένα, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Μινέρβα και το ΤΟΠ Κρέμα Βαλσαμικού με Ρόδι και Βανίλια έλαβαν το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης.
Με τις διεθνείς πιστοποιήσεις τους, τα προϊόντα της Μινέρβα εξάγονται σε δεκάδες χώρες και δίνουν την ευκαιρία στους καταναλωτές διεθνώς να γνωρίσουν ελληνικά και ποιοτικά προϊόντα της μεσογειακής διατροφής.
Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Μινέρβα αποτελεί σήμερα βασικό ‘πρεσβευτή’ της υψηλής ποιότητας και της ανώτερης γεύσης των ελληνικών προϊόντων, σε 22 χώρες σε 4 ηπείρους.

Το ΤΟΠ, το Νο1 ξίδι στην ελληνική αγορά με παρουσία πάνω από 85 χρόνια, διευρύνει συνεχώς τη γκάμα του με νέες καινοτόμες προτάσεις για τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Η κρέμα βαλσαμικού ΤΟΠ με Ρόδι και Βανίλια αποτελεί μια γευστική καινοτομία με εντυπωσιακό χρώμα και ντελικάτο άρωμα που αναδεικνύει κάθε μαγειρική δημιουργία.
Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -iTQi- με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες από 16 αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων της Ευρώπης. Για τη γευσιγνωσία ακολουθείται μια αυστηρή διαδικασία βασισμένη μόνο στην κρίση των κριτών, χωρίς την παροχή βασικών πληροφοριών.
Η πιστοποίηση της ανώτερης γεύσης από κριτές εμπεριστατωμένα ειδικευμένους σε θέματα γεύσης, αποτελεί μια ακόμα επιβράβευση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της Μινέρβα.

Νεότερη Παλαιότερη