ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ και ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΠΑΡΙΑΜΗΣ - μοναδικές γεύσεις, γλυκιά ιστορία




Editor's choice

PENTANOSTIMO

"Τελευταία, η παραδοσιακή κουζίνα, οι νοστιμιές και τα γλυκά που στολίζουν εδώ και πολλά χρόνια το τραπέζι μας, είναι της μόδας, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, ιδίως όταν πρόκειται για προϊόντα με γεύση, ποιότητα και ιστορία. 
'Όπως ακριβώς τα λουκούμια και η βανίλια ΜΠΑΡΙΑΜΗΣ που δοκιμάσαμε, τρατάραμε σε φίλους και βάλαμε στη λίστα των προϊόντων εκείνων που δεν θέλουμε να λείπουν ποτέ από το τραπέζι μας. λόγω των ακόλουθων χαρακτηριστικών τους: Και ποια είναι αυτά;
  •  Ωραία εμφάνιση, εξαιρετική γεύση
  •  Συνοχή στη σύστασή τους
  • Λιώνουν -χωρίς να κολλάνε ενοχλητικά- στο στόμα
  • Διακριτικό έως ανεπαίσθητο άρωμα
  • Συστατικά αγνά, πρώτης ποιότητας (όπως το μαστιχέλαιο, για παράδειγμα, με αντιμικροβιακή, αντισηπτική δράση)
  • Συνέπεια στη γεύση και στην εμφάνιση, συνεχώς


ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΑΡΙΑΜΗΣ 

"Τα λουκούμια είναι ένας γλυκός πειρασμός που ήρθε από την Πόλη στην Ελλάδα, στις αρχές του 19ου αιώνα. Από τότε, η παραδοσιακή συνταγή των λουκουμιών έχει εμπλουτιστεί με διάφορα συστατικά και οι γεύσεις ποικίλουν. Χάρη στο μεράκι και την τέχνη των Ελλήνων λουκουμοποιών, τα λουκούμια κέρδισαν μία θέση στην καρδιά του Έλληνα καταναλωτή.

Αυτές οι μικρές αλλά χορταστικές γευστικές μπουκιές συνοδεύουν ακόμα και σήμερα τον καφέ ή το τσάι στο σπίτι ή το καφενείο. Τα λουκούμια είναι ιδανικά ως νηστίσιμο γλύκισμα και επιπλέον μπορούν να εντυπωσιάσουν γευστικά ως ένα εκλεπτυσμένο κέρασμα σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους, βαφτίσια, κ.λπ.).

Τα παραδοσιακά χειροποίητα λουκούμια Μπαριάμης, με την εξαιρετική τους γεύση και ποιότητα, αποτελούν το ιδανικό κέρασμα για κάθε περίσταση. Ένα κέρασμα που θα γλυκάνει τη ζωή σας και τη ζωή των ανθρώπων που αγαπάτε.

 Διαθέσιμες γεύσεις:

Λουκούμια Τριαντάφυλλο


Συστατικά : Ζάχαρη, Νερό, Γλυκόζη, Άμυλο, Άρωμα Τριαντάφυλλο, σκόνη παντζαριού
Συσκευασία : Κουτί 400 γρ.



Vanilla Sweet - Sweetcase



Ένα δροσιστικό παραδοσιακό γλυκό, μία γευστική απόλαυση για μικρούς και μεγάλους. Πριν πολλά χρόνια η βανίλια (πιο γνωστή ως «υποβρύχιο») αποτελούσε το πιο αγαπημένο κέρασμα του καλοκαιριού. Ένα ποτήρι κρύο νερό και μία γεμάτη κουταλιά λαχταριστής βανίλια αρκούσαν, για να ευχαριστηθεί ο επισκέπτης. Τα τελευταία χρόνια, το παραδοσιακό αυτό γλύκισμα έχει επιστρέψει για τα καλά στο τραπέζι όχι μόνο της νοικοκυράς, αλλά και του σύγχρονου επαγγελματία.


Η γλυκιά γεύση, η απαλή υφή και το υπέροχο φυσικό άρωμα της βανίλιας ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Γιατί η παραδοσιακή συνταγή πάντα ξεχωρίζει, τόσο στη γεύση όσο και στην ποιότητα.


Πάρτε, λοιπόν, ένα κουτάλι και ανακαλύψτε και εσείς τη μοναδική γεύση της βανίλιας Μπαριάμης!


Διαθέσιμες Γεύσεις



Vanilla Sweet με γεύση βανίλια

(για περισσότερα, εδώ)
Νεότερη Παλαιότερη